Kindertaarten
Onze kindertaarten maken wij uitsluitend in een ronde vorm. De taarten zijn verkrijgbaar in 6 maten. Vanaf 12 tot en met 25 personen. Mocht u voor meer personen willen bestellen kunnen wij vaak een combinatie maken van een aantal taarten. Hier hoeft u niet duurder mee uit te zijn dan 1 hele grote taart. Het snijden van een ronde taart is minder moeilijk dan u denkt. Wij leggen dit graag aan u uit in de winkel. De marsepeintaarten zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: Geel, oranje, groen, roze, lila, wit en blauw.

Samenstelling taart
Een marsepeintaart heeft als basis een luchtig kapsel (cake zonder boter). Alle taarten worden twee keer gevuld: 1 maal met banketbakkers gele room en 1 maal met roomboter vanille crème. Ze worden afgewerkt met een dun laagje amandel marsepein.

Kindertaart met fotoprint
U kunt kiezen voor een eetbare fotoprint of afbeelding. Geheel naar eigen keuze. Er moet dan een duidelijke foto of afbeelding ingeleverd/ gemaild worden. Het formaat van een pasfoto is ongeschikt. Uw keuze moet minimaal 5 dagen van tevoren ingeleverd worden.

Thema-taarten
Wij hebben een ruime keuze thema's, waaronder: vele Disneyfiguren (o.a. Cars, Assepoester, Winnie de Pooh, Jungle Book en Peter Pan) en diverse populaire stripfiguren van de TV (o.a. Tom & Jerry, Dora en Hello Kitty).
Daarnaast hebben wij een groot assortiment eetbare suikerfiguren zoals; Sneeuwwitje, Clowntrein, Zeerovertaart.
In de etalage staan er regelmatig voorbeeldtaarten. Mocht u meer willen zien kunt u in de winkel in ons fotoboek kijken.

Bestellen
Bestellen van de kindertaarten graag 3 werkdagen van te voren. Taarten voor het weekend worden na woensdag 17.00 uur niet meer aangenomen. Wilt u een taart voor dinsdag dan moet deze uiterlijk op donderdagmiddag besteld zijn. Dit in verband met onze voorbereidingstijd en de vaste sluitingsdag op maandag.


Bekijk hier de verschillende kindertaarten.